Екс-дружина Сталлоне пиячила і майже 10 років ішла до диво-вагітності в 54

1 червня 2018, 14:45

Данська акторка Брігітта Нільсен, котра днями ошелешила світ звісткою про те, що в 54-річному віці чекає на п'яту дитину, ішла до цього щастя досить довго.

Про свої наміри народити від свого п'ятого чоловіка, молодшого від неї на 15 років Маттіа Дессі, "Руда Соня" говорила ще в 2008-му році.

Про це пише People.

Нинішній, п'ятий чоловік Брігітти молодший за неї на 15 років

"Діти змушують мене продовжувати йти вперед. Після того, як я знімуся для Playboy, ми хочемо спробувати екстракорпоральне запліднення. Ми багато просимо, але, якщо це можливо, це зробило би нас повним комплектом", - казала 45-річна на той момент зірка журналові Hello!.


А ще Брігітта, чиєму найстаршому синові вже 34 роки, зізнавалася, що не завжди була зразковою матір'ю. Екс-дружина Сталлоне пиячила.

"Нерідко я бувала поганою мамою - коли ти ставиш пляшку понад власними дітьми, ти погана мама. Але я люблю їх, і між нами завжди був міцний зв'язок", - поділилася вона.

54-річна Нільсен таки зробила ЕКЗ?

На щастя, Нільсен, яка неодноразово була пацієнткою реабілітаційних закладів, таки вдалося подолати згубну звичку. На якому місяці нині перебуває Брігітта, поки невідомо. Але якщо малюк затримається до половини липня, його мамусі на момент пологів уже виповниться 55.

Нагадаємо, 48-річна акторка Рейчел Вайс через кілька місяців народить дитину Деніелові Крейгу.

Фото з Instagram Нільсен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів