Апетитна кузина сестричок Хадід подалася в моделі плюс-сайз. ФОТО

5 червня 2018, 15:00

"Модельний клан" Хадід збільшився на ще одну кралечку. Проте, на відміну від худесеньких Белли та Джіджі, їхня кузина Джоан Ван дер Херік - дівчина з формами.

18-річна Джоан, рідна племінниця мами Хадід, живе в Голландії. У соцмережах білявка пропагує бодіпозитив, а нещодавно уклала контракт із агенцією 12+ UK Model Management, пише The Huffington Post.

Джоан Ван дер Херік - двоюрідна сестра Белли та Джіджі

"Я завжди була дуже невпевнена в собі. Я переживала, що не подобатимуся людям, бо почувалася "жирною". Я була буквально поведена на моєму тілі та схудненні лише тому, що всі постійно казали мені, що я мушу виглядати як моделі на обкладинках журналів, а я так не виглядала", - поділилася Джоан у Instagram.

18-річна кралечка - модель плюс-сайз

"Мені знадобилося для цього багато часу, і я продовжую йти моїм шляхом, щоби зрозумати, що нормально мати валики жиру і розтяжки. Я нарешті прийшла до прийняття себе та свого тіла. Я дивлюся в дзеркало і щодня собі кажу: "Я люблю мої форми!" Тобто ваш розмір не визначає вашу цінність, не дозволяйте йому її визначати!", - закликала дівчина.


Джоан за бодіпозитив

Джоан не приховує, що їй буває страшно постити фото себе у спідньому, і саме тому вона їх постить і не обрізає "потворних" місць. Модель хоче, аби її бачили справжньою та неідеальною, бо вона себе такою приймає і любить.

Джоан і Белла
У кузин теплі стосунки

Нагадаємо, Джіджі з Беллою нещодавно знялися разом голяка для відомого глянцю.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів