Lady Gaga в затіснім корсеті отримала "попкорн"

19 червня 2018, 12:58

Американська співачка Lady Gaga стала однією з лауреатів цьогорічної премії MTV Movie Awards. За "Найкращий документальний фільм", стрічку "Gaga: Five Foot Two" про її турне "Joanne World Tour" зірка отримала статуетку в вигляді стакану з золотим попкорном.

Lady Gaga вдостоїли попкорну

Заразом переможниця "покаялася" перед глядачами. Зі слів Gaga, в її фільмі проскочила одна неточність: виявилося, що її зріст не два фути, а трохи більше.

Допис, поширений MTV (@mtv) 18 Чер 2018 р. о 7:56 PDT

Серед переможців опинилася й Кім Кардашян зі своєю мамою Кріс Дженнер, чиє сімейне реаліті-шоу вже 12 років збирає коло телеекранів глядачів.

Кім із мамою нагородили за "довгограюче" реаліті-шоу

Зірка "Дуже дивних справ" Міллі Боббі Браун визнали "Найкращою виконавицею в телесеріалі". Свою промову дівчина, котра через травму не змогла бути присутньою на заході особисто, присвятила такому негативному явищу, як цькування.


Звертаючись до молоді та доролих людей, актриса порадила памятати одне правило: "Якщо не можеш сказати нічого приємного, то просто не кажи нічого".

Допис, поширений MTV (@mtv) 18 Чер 2018 р. о 7:34 PDT

"У цому світі не повинно бути місця для цькування, я не терпітиму цього, і ніхто з вас не повинен", - наголосила Міллі.

Як зазначає Variety, дівчина знає, що каже. Адже нещодавно їй довелося видалити свій Twitter після того, як якісь дотепники зненацька перетворили її на гомофобський мем.

До слова, актриса Тіффані Хеддіш, котра здобула перемогу в номінації "Найкраща комедійна виконавиця", а ще була ведучою церемонії, прийшла на неї в білій сукні нареченої, пошитій за мотивами весільного вбрання Меган Маркл, пише People.

Хеддіш вирішила відтворити образ землячки

"Меган не єдина, хто може гарно виглядати в сукні. Вона з мого райончика, який я мусила представити", - пояснила свій несподіваний трибют Хеддіш, котра, так само, як Маркл, виросла в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, сама Маркл незабаром може отримати свою першу та, на жаль, останню кіновинагороду.

Фото й відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів