Дієта Анни Семенович: Коли ночами кортить їсти, займаюся сексом

21 червня 2018, 12:54

Російська співачка Анна Семенович у дуже оригінальний спосіб підтримує стрункість фігури. 38-річна зірка, яка обожнює смажену картоплю, замість нічних "зажерів" займається сексом.

Свій видатний бюст білявка називає "годувальницею" і стверджує, що досі незаміжня, бо сама не хоче.

Про це Аня говорила в інтерв'ю StarHit.

Семенович розказала про свою "секс-дієту"

"Насправді мої груди - годувальниця. До них уже 15 років прикута така пильна увага, що ще неясно, хто з нас популярніший - я чи вони", - констатувала Семенович.


Своєю найулюбленішою стравою співачка називає смажену картоплю.

"Легко можу сісти і укоськати цілу сковорідку. Звісно, потім за це себе дуже сварю, призначаю штрафні години на біговій доріжці. Таке стається максимум раз на місяць", - зізналася Аня.

"Коли ночами кортить їсти, я займаюся сексом. Щоправда, після голод іще більший. Доводиться знову займатися сексом до ранку і чекати на сніданок", - поділилася секретом стрункості артистка.

Аня і її "годувальниця"

І хоча Ані, вочевидь, є з ким спалювати калорії, з заміжжям та народженням дітей вона поспіху не відчуває.

"Щоби я захотіла піти під вінець, чоловік повинен бути німим. Зі мною - як на допиті в кіно: кожне слово може бути використане проти вас... Досі я незаміжня, бо не надто туди хочу. Влаштовує те, як сьогодні вибудовані наші стосунки. Це моя позиція. Жодних уз шлюбу", - наголосила Семенович.

А ще зірка пригадала найхимернішу плітку, яку колись про неї розпускали.

"Що я трансвестит. Одне низькопробне видання засумнівалося в моєму жіночому початку. Нічого неоковирнішого я не читала", - обурилася Анна.

Ні, Семенович не трансвестит

"Не переживаю через вік. Я ще зовсім молода. Це дурна умовність. Не розумію, чому всі так через нього нервуються, змінюють паспорти... Безглуздя", - запевнила артистка.

Нагадаємо, подейкують, що нещодавно Семенович перенесла операцію на своїх "годувальницях". Але сама зірка це спростовує.

Фото з Instagram Семенович

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів