46-річна дружина Вілла Сміта розповіла, як омолодила свою вагіну до стану "персика"

21 червня 2018, 13:50

Американська акторка Джада Пінкетт-Сміт зізналася, що нещодавно пройшла процедуру з омолодження вагіни. Дружина Вілла Сміта страшенно задоволена і запевняє, що її інтимне місце тепер "неначе персик".

Про це вона розказала в Facebook, пише Ace Showbiz.

Як зізналася Джада, спершу ця ідея здалася їй "придуркуватою", і вона вагалася. Процедура полягала в тепловій стимуляції вагіни зірки, що буцімто сприяло зміцненню м'язів та омолодженню.

"Коли я говорю, що моя йоні (санскритський термін, що використовується для визначення жіночих геніталій) наче в 16-річної, я не жартую", - похвалилася 46-річна мати двох дітей.


Джада вирішила публічно розказати про зміни в своїй вагіні

"Вон виглядає як маленький гарненький персик!", - оголосила вона.

На думку Джади, жінки не повинні цуратися теми здоров'я своїх вагін. Та й у пластичній хірургії та прагненні виглядати молодшою нема нічого такого, чого варто було би соромитися.

"Я вам дещо скажу: я шукаю собі хірурга! Як настане час, не думайте, що я не ляжу під ніж, бо я ляжу! Я шукаю! Я не збираюся цього соромитися", - заявила Пінкетт-Сміт.

Як відомо, Джада і Вілл одружені вже понад 20 років. Одним із секретів міцності їхнього шлюбу актриса вважає те, що вона своєму чоловіку "не наглядачка", покладається на його здоровий глузд і не робить трагедії з того, що йому інколи подобаються інші жінки.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів