Звіряче вбивство української моделі: багатого спадкоємця з Канади визнали винним

22 червня 2018, 14:11

Режисера і автора коміксів, 37-річного Блейка Лейбела визнали винним у звірячому вбивстві його цивільної дружини, української моделі Яни Касьян.

За тяжкий злочин, скоєний у 2016-му році, синові одного з канадських "королів нерухомості" світить довічне ув'язнення.

Про це повідомляють Business Insider і канадське видання Narcity.

Журі присяжних у Лос-Анджелесі визнало Лейбела винним у вбивстві першого ступеня, катуваннях і завданні каліцтв. Вирок йому буде винесено 26-го червня.

 За вбивство українки її цивільний чоловік може отримати довічне

За три тижні до своєї загибелі Яна Касьян, котра мешкала з Блейком у США, народила від нього дочку. Коли до помешкання сім'ї увійшла поліція, то немовля  знашли поруч із оголеним  мертвим тілом матері, пише The Sun.

За висновками патологоанатомів, смерть 30-річної жінки настала внаслідок травми голови, але вмирала вона дуже повільно і болісно. Лейбел відрізав шматочки з обличчя й тіла своєї жертви. Їх під час обшуку помешкання знаходили на підлозі, у ліжку та сміттєвих пакетах.

Слідство дійшло висновку, що, убиваючи Яну, чоловік реалізував страшний сценарій, виписаний ним для коміксу. Його герой, убивця, застосовував ніж для "пролонгованого нападу", лишаючи жертву живою довше, щоби вона могла відчувати біль від катувань.

Припускається, що мотивом для убивства Касьян стала лють чоловіка через те, що вона багато часу стала приділяти новонародженій дитині.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів