Синтія Ніксон представила свого сина після зміни статі. ФОТО

23 червня 2018, 09:20

Американська акторка Синтія Ніксон, відома за серіалом "Секс і місто", з гордістю представила підписникам свого Instagram cвого уже дорослого первістка - сина Семюеля, котрий є відкритим трансгендером.

Парубок, котрий до зміни статі звався Самантою, нещодавно закінчив коледж.

Фото з нащадком Синтія запостила з нагоди Trans Day of Action, щорічного маршу, який проводиться в Нью-Йорку з метою привернути увагу суспільства до дискримінації та насильства по відношенню до трансгендерів.

Синтія Ніксон зі старшим сином

"Я дуже пишаюся моїм сином Семюелем Джозефом Мозесом (що зветься Сеф), який цього місяця закінчив коледж. Я вітаю його і всіх, хто відзначає сьогодні Trans Day of Action", - написала Ніксон.


Як відомо, Синтія, котра бореться за посаду губернатора штату Нью-Йорк, живе у шлюбі з активісткою ЛГБТ Крістін Маріноні. У них є спільний син. Семюеля і його молодшого брата Чарльза актриса народила від свого колишнього цивільного чоловіка.

Акторка з дружиною та молодшим сином

Нагадаємо, відкритими трансгендерами є син співачки Шер, Чез Боно, зірка серіалу "Помаранчевий - хіт сезону" Лаверн Кокс, олімпійський чемпіон-легкоатлет Кейтлін Дженнер, творці "Матриці", сестри Вачовскі, а ще українська співачка Зіанджа.

Фото з Instagram Ніксон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів