Серена Вільямс показалася в купальнику й поміркувала про другу вагітність

27 червня 2018, 10:35

Тенісистка Серена Вільямс зізналася, що в разі, якщо вони з чоловіком Алексісом Оганяном зважаться на друге дитя, це може поставити крапку на її спортивній кар'єрі.

36-річна зірка поспілкувалася про це з журналом InStyle, знявшись для першого випуску спеціальної серії Badass Women ("Баламутки").

"Баламутка - це та, хто неймовірно впевнена в собі та не виправдовується за те, що є собою. І їй по цимбалах, що кажуть інші - але в позитивному, не в негативному сенсі", - зазначила Серена.

"Баламутка" Серена в купальнику з'явилася у глянці

Вільямс згадала, як починалися її стосунки з засновником Reddit, чиєю дружиною вона стала торік. Серена й Алексіс спершу просто спілкувалися як друзі, тенісистка радилася з ним щодо інвестицій.


"У мене виникло таке відчуття, ніби "я вийду за цього хлопця заміж, але поки я не готова, проте я знаю, що вийду за цього хлопця." Я взагалі не знала світу, до якого він належить, але з технікою була завжди на ти", - поділилася спортсменка.

Вільямс думає про другого малюка?

У подружжя є 9-місячна донечка Алексіс Олімпія. Серена досі годує малу своїм молоком, і заради цього їй частенько доводиться зціджуватися просто в роздягальні перед матчем.

"Якби я не працювала, я б уже була вагітна... Я не знаю, чи захочу я грати, якщо в мене буде ще одна дитина", - зізналася вона.

Як відомо, первісток дістався Серені дуже непросто. Під час і після пологів пологів були ускладнення, і спортсменка навіть могла померти.

Фото з Instagram InStyle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів