65-річний порноактор домагався жінку, даючи їй автограф на цицьках?

27 червня 2018, 16:30

"Ветерана" порноіндустрії, 65-річного Рона Джеремі тягнуть до суду. Жінка, яка, задля збереження конфіденційності, фігурує в позові як "К.Б", заявляє, що на неї було скоєно сексуальний напад.

Інцидент, про який вона заявила, буцімто мав місце в 2017-му році, коли К.Б., яка працює моделлю, і Джеремі брали участь у промо-заході однієї з радіостанцій.

Про це пише TMZ.

Зі слів позивачки, вона дала згоду на те, щоби Рон розписався на її бюсті. Проте актор замість цього заліз їй під бюстгальтер і "з силою стиснув" груди. А позуючи з К.Б. для селфі, Джеремі ухопив її за зад, присмоктався до шиї та навіть встромив пальця їй у вагіну, спитавши: "У тебе побігли від цього мурашки по шкірі?".


Легенду кіно для дорослих тягнуть до суду

Жінка стверджує, що працівник, що супроводжував порноактора на тому заході, намагався його спинити, але Рон відказав: "Я скінчу за секунду". К.Б.спробувала піти, але Джеремі встиг іще раз задерти на ній одяг і посмоктати їй сосок.

К.Б. заявляє, що після пережитого в неї розвинувся посттравматичний стресовий розлад. Більше того, вона вважає, що викидень, який стався з нею згодом, пов'язаний із інцидентом із Джеремі. Жінка вимагає фінансової компенсації.

Як зазначає портал, раніше К.Б. вже зверталася до поліції зі звинуваченнями проти актора. Правоохоронці опитали свідків та переглянули відео з камер спостереження в тому приміщенні. В порушенні справи було відмовлено, але конкретні причини цього пресі не повідомлялися.

Нагадаємо, порнозірка з Маріуполя Алла Мончак, у світі кіно для дорослих відома як Ніккі Бенц, нещодавно подала позов проти порностудії, одного з режисерів та партнера по зйомках. Жінка стверджувала, що на знімальному майданчику відносно неї було скоєно насильство, на яке вона згоди не давала.

Фото з Instagram Рона Джеремі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів