Надувний Трамп і зліт "Американського ідіота": як Британія президента США стрічає

13 липня 2018, 14:03

Президент Америки Дональд Трамп у супроводі своєї першої леді Меланії вперше прибув із робочим візитом до Великої Британії.

У програмі його візиту зустріч із Її Величністю Єлизаветою ІІ, причому Трамп стане дванадцятим президентом Сполучених Штатів, із якими знайомилася королева.

Утім, раді Дональдові далеко не всі. Як повідомляє The Mirror, маршрут гостей складено таким чином, що вони не побувають у Лондоні, де мають відбутися масові антитрампівські протести.

Не побачать вони й "сюрпризу" - гігантської кулі в вигляді "малюка Трампа", яку, отримавши спеціальний дозвіл влади міста,  активісти запустили над Вестмінстером.

Королева прийме Трампів у Віндзорі, але після вечері ночувати в палаці не залишить - перша пара США поїде до резиденції американського посла.

Майже половину свого часу в Великій Британії Трампи проведуть у Шотландії, де американський керманич планує насолодитися грою в гольф у клубах, які йому й належать.

Дуже цікава акція протесту проти політики Трампа та проти його перебування в Британії відбувається в музичній галузі: Меломани об'єдналися, щоби докласти зусиль до того, щоби якраз у той час, коли приїде політик, пісня гурту Green Day  із символічною назвою "American Idiot" ("Американський ідіот") злетіла на верхівки чартів.

Нагадаємо, новоспечений тесть принца Гаррі, Томас Маркл обурений тим, що Єлизавета зібралася зустрічатися навіть із Трампом, а з ним - ні.

Відео з Twitter 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів