Кеті Перрі оголила плече у глянці й заявила, що всі ми - комп'ютери

18 липня 2018, 11:55

Американська співачка Кеті Перрі розповіла про свої стосунки з Богом, про те, як зцілила своє розбите серце, і чому всі люди їй тепер подібні до комп'ютерів.

А от про свого бойфренда, актора Орландо Блума зірка говорити в інтерв'ю не стала, оскільки, вже маючи негативний досвід, більше не бажає виносити особисте життя на публіку.

Кеті прикрасила собою обкладинку австралійського Vogue.

Як зізналася артистка, її батькам, котрі обоє є проповідниками, непросто було прийняти те, що вона обрала кар'єру поп-діви.


"Моя мама все своє життя молиться за мене, сподіваючись, що я повернуся до Бога. А я ніколи його й не покидала, я просто була більш мирська, більш матеріалістична, більше прагнула кар'єри. Але тепер, в мої 30, річ більше про духовність та цілісність мого серця", - поділилася Кеті з виданням.

Кеті стала ретро-дівою для австрілійського глянцю

Узимку Перрі стала учасницею тренінгу з особистісного зростання, і це їй дуже помогло.

"У мене бували напади ситуаційної депресії, і моє серце торік було розбите, бо, не знаю, чому, я дуже великого значення надавала реакції публіки, а публіка не реагувала так, як я очікувала... це краяло мені серце", - пояснила вона.

"Музика була моєю першою любов'ю, і гадаю, всесвіт сказав мені: "Окей, ти говориш цією мовою про любов до себе і автентичність, але ми влаштуємо тобі ще одну перевірку і заберемо в тебе будь-які оцінювальні "ковдрочки". Тоді побачимо, як ти справді себе любиш. Ця розбитість плюс те, що я розкрилася більшій, вищій силі та відновила зв'язок із божественним, надало мені цілісності, якої я ніколи не мала. Це дало мені нову основу. Не матеріальну основу: це основа духовна", - поділилася Перрі.

На думку зірки, всі ми схожа на комп'ютери, які треба чистити від вірусів.

Співачці бракувало схвалення публіки, і це краяло їй серце

"Я вірю в те, що по суті та метафорично ми всі - комп'ютери, і часом ми набуваємо вірусів, через наших батьків або через виховання, яке нам дали чи не дали, коли ми росли. Вони починають проявлятися в нашій поведінці, в наших паттернах, у наших стосунках", - зазначила артистка.

Свої відносини з Орландо Блумом Кеті більше обговорювати не хоче.

"Не хочу, щоби це стало головною темою історії, бо це відводить убік від мети. І ще це надзвичайно мізогіністично. Звісно, мені дуже подобаються мої стосунки, але це частина мене, а я не хочу, щоби будь-яка частина мене була применшена", - заявила Перрі.

Нагадаємо, співачка й актор після перерви нещодавно знову зійшлися.

Фото з Instagram та з сайту Vogue Australia

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів