Агілера чекає на третього малюка?

1 серпня 2018, 17:05

Подейкують, американська співачка Крістіна Агілера незабаром подарує 10-річному синові Максу та 3-річній доньці Саммер братика чи сестричку.

Про цікавий стан зірки, який вона поки воліє приховувати за балахонистими вбраннями, розказали інсайдери Radar Online.

Агілера чекає на третього малюка?

Це буде друга спільна дитина 37-річної Крістіни та її нареченого Метта Ратлера, з котрим вони вже кілька років не можуть дійти до вівтаря.

"Крістіна з Меттом уже давно говорили про те, щоби завести друге дитя, і люди з їхнього оточення шепочуться, що вони при надії", - розповів інформатор.


Джерела кажуть, співачка поки не хоче оголошувати про вагітність

Причому в вересні Агілера збиралася вперше за останні десять років вирушити в гастрольний тур. Тож якщо зірка справді вагітна, він дасться їй нелегко.

"Крістіна поки це приховує. Але люди помітили, що вона уникає алкоголю і суші, багато прикривається одягом. Вона просто сяє!", - засвідчив інформатор.

Може, Крістіна просто знову погладшала?

"Вона справді погладшала, але не тому, що перестала контролювати, що їсть та п'є. А з правильних причин!", - запевнив він.

Та шанувальникам артистки не варто квапитися з привітаннями. Адже відомо, що Крістіна належить із тих жінок, у кого коливання ваги є дуже виразними. Кілька років тому артистка перейшла у справжній плюс-сайз і запевняла, що їй страшенно до вподоби такі форми. Але потім знову стала худесенька мов тростинка.

Прінтскрін із сайту Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів