Епатажна модель Zombie Boy вкоротив собі віку в 32 роки

3 серпня 2018, 12:25

Модель із Канади Рік Дженест, більш відомий як Zombie Boy, вчинив самогубство. Чоловікові, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса завдяки моторошним татуюванням, що вкривали майже все його тіло та обличчя, було 32 роки.

Про це пишуть E! News із посиланням на iHeartRadio Canada.

Рік Дженест укоротив собі віку

Тіло Ріка було знайдено в його квартирі в Монреалі.

Однією з тих, хто висловив свій сум із приводу загибелі Zombie Boy, стала співачка Lady Gaga. У 2011-му році Дженест знявся у її кліпі "Born This Way".


"Самогубство друга, Ріка Дженеста, Zombie Boy мене більш ніж приголомшило. Ми маємо більше працювати над тим, щоби змінити культуру, щоби вивести на перший план тему психічного здоров'я і стерти з неї тавро, яке заважає про це говорити. Якщо ви страждаєте, подзвоніть сьогодні другові чи родині. Ми мусимо рятувати одне одного", - закликала артистка у Twitter.

Преса називала Zombie Boy "людиною, яка обдурила смерть". Адже в 15 років у Ріка знайшли пухлину в мозку. У 16, після операції, яка врятувала йому життя, хлопець зробив своє перше тату - череп і кістки на лівому плечі. Як зізнався свого часу Дженест The Mirror, він тоді зрозумів, що життя надто коротке для того, щоби не здійснювати свої мрії.

"Людям може здаватися, що вони ображають мене, коли називають фріком, але саме ним я завжди й хотів бути", - говорив Zombie Boy.

Фото з Instagram Zombie Boy, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів