Самсонова зняла Кендалл Дженнер біля суки з підмоченою репутацією

7 серпня 2018, 16:25

Американська модель Кендалл Дженнер та її пес, сука породи доберман-пінчер стали героїнями чергової фотосесії української фотографині та кліпмейкера Саші Самсонової.

У кадрі собака наче поводилася слухняно, а от у реальному житті уже зажила поганої слави.

Самсонова зняла таке собі легеньке кінологічне БДСМ із Дженнер

Як повідомляє TMZ, днями з одного з ресторанів у Беверлі-Хіллз надійшов виклик до служби 911 із повідомленням про напад пса на дитину. Постраждала маленька дівчинка, а агресором буцімто була саме собака Кендалл.

Зі слів очевидців, пес дитину не поранив, а до вкушеного місця просто приклали лід. Поліція переадресувала справу Службі з контролю за тваринами.


Водночас, джерело, наближене до Кендалл запевняє, що дівчинка сама налякала пса, і що насправді тварина її не торкнулася. Інсайдер запевнив, що Дженнер поїхала з ресторану лише тоді, як переконалася, що з малою все гаразд.

До слова, нещодавно, показуючи своїм підписникам у соцмережі свою чотирилапу подругу, Кендалл підписала: "Мила, але відгризе тобі обличчя".

Кендалл і її милий песик

Нагадаємо, Самсонова полюбляє фотографувати сестер Кардашян-Дженнер. Якось вона посадовила Кендалл голою дупцею просто на кам'яні сходи.

Фото з Instagram Самсонової та Дженнер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів