Чоловік 62-річної Лариси Доліної завів собі другу сім'ю - джерела

9 серпня 2018, 14:15

Подейкують, третій шлюб російської співачки Лариси Доліної, з молодшим за неї на 13 років продюсером та музикантом Іллею Спіциним зазнав краху. За словами джерел, чоловік "живе на дві домівки" та має другу сім'ю, жінку та дитину.

62-річна Лариса змирилася з таким станом речей, дізналося видання StarHit.

Від чоловіка Доліної народила інша?

"Лариса та Спіцин вирішили не сповіщати громадськість про те, що вони уже не родина, і продовжують договірні стосунки. Він залишається її дитектором... Мені передають і музиканти, і обслуговуючий персонал, що в Іллі є інша жінка, котра від нього народила. І наче в нього там сім'я. Доліна прийняла це і, вочевидь, змирилася. Раніше б вона так не вчинила. Але тепер, вочевидь, не хоче щось кардинально змінювати в житті", - поділився колишній, другий чоловік Доліної, Віктор Мітязов.

Зі його слів, Спіцин тепер живе на дві домівки, періодично навідує співачку та помагає їй у справах. А вона продовжує його кохати.


"Не думаю, що там лише дружба. Обопільне почуття, звісно, є. З її боку точно. Лариса по ньому просто божеволіла. Якби розлюбила, давно б викинула...", - додав Мітязов.

Самі Лариса та Ілля теми свого особистого життя не коментують. Як відомо, пара жила в цивільному шлюбі з 1998-го року.

Нагадаємо, нещодавно Доліна вразила мережу екстравагантним вбранням - зі сміливим декольте і двома метеликами на пишних грудях.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів