53-річна Апіна про дружбу з власним віком: У нормальної жінки 109 життів

13 серпня 2018, 14:57

23-го серпня російська співачка Альона Апіна святкуватиме своє 54-річчя. З наближенням цієї дати артистка вирішила розказати, як змінювалося її ставлення до власного віку, і як вона тепер його любить.

А ще зірка, котра часто радує шанувальників своїми сексі-вбраннями, поспівчувала тим, хто вважає, що в такому віці вже непристойно демонструвати цицьки тощо.

Альона написала про це в Instagram.

"Через 10 днів день народження! Після 35-річчя (запалювали в "Метелиці"! По-дорослому!) я кожен наступний ДН зустрічала дедалі тривожніше й тривожніше. Курявий аромат старості лягав на мої плечка. А 40-річчя в взагалі проревіла сама у кімнаті з вимкненими телефонами. Зараз пишу все це та... іржу! Ото вже ідіотина!", - зізналася Альона.


Альона Апіна готується зустріти свої 54

"Сьогодні я сміливо можу сказати, що навчилася-таки дружити з віком. Та що там! Навчилася його любити", - поділилася вона.

Зі слів Апіної, цю науку вона "гризла довго", і було нелегко.

"Зате зараз так шкода тих, хто продовжує нагадувати мені, що непристойно в такому-то віці співати всяку хрєнь про кохання, виставляти цицьки й демонструвати інші старечі слабкості. Знаєте, що?! Ідіть ви всі в..!", - порадила співачка.

"Мені подобається, як я виглядаю. Зараз я не стала гірша, ніж тоді, в 35! І якщо в кішки 9 життів, то в нормальної жінки їх 109! Віку не існує! А є проблеми в головах!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, нещодавно пустунка Альона епатувала мережу еротикою з пилососом.

Фото з Instagram Апіної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів