Йохансон стала найдорожчою актрисою Голлівуду

17 серпня 2018, 11:26

Зірка "Месників" Скарлетт Йохансон стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду, обскакавши таких авторитетних своїх колег, як Анджеліну Джолі та Дженніфер Аністон.

Вони, відповідно, посіли другу та третю сходинки в рейтингу Forbes.

Переплюнула 33-річна Скарлетт і минулорічну лідерку - Емма Стоун у 2017-му році посіла перше місце з результатом у 27 мільйнів доларів. А Йохансон рік по тому спромоглася заробити 40,5 мільйона.

Що ж до Анджеліни, то її річний прибуток склав 28 мільйонів, причому частина його - це аванс за роль у "Малефісенті 2". Дженніфер Аністон за рік заробила 19,5 мільйона.


Скарлетт Йохансон - найдорожча

До Топ-10 найдорожчих акторок також увійшли Дженніфер Лоуренс, Різ Візерспун, Міла Куніс, Джулія Робертс, Кейт Бланшетт, Мелісса МакКарті та Галь Гадот. А якби ці голлівудські діви раптом надумали поскладати свої заробітки докупи, то вийшла б сума в 186 мільйонів.

Видання відзначає, що, згідно з дослідженням 2016-го року, лише 28,7% ролей зі словами у фільмі - жіночі. Нестача ролей, відповідно, означає брак можливостей заробітку для актрис, особливо для актрис старшого віку. 60% героїнь навіть цього рейтингу Forbes - це жінки до 40 років. Лише двом із них вдалося піднятися вище за позначку в 20 мільйонів доларів. Для порівняння, в рейтингу 2017-го року таких було троє, а 2016-го - четверо.

Нагадаємо, через негативну реакцію публіки, зокрема представників ЛГБТ Скарлетт Йохансн нещодавно довелося відмовитися від ролі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів