43-річний ДіКапріо дозрів до заручин із юною моделлю?

31 серпня 2018, 13:50

Подейкують, нарешті знайшлася та, кому вдалося приборкати голлівудського серцеїда Леонардо ДіКапріо. Невловимий 43-річний холостяк готується до заручин із 21-річною моделлю Камілою Мороне.

Про це повідомляє джерело US Magazine.

"Вони дуже закохані одне в одного, в них усе дуже серйозно. Вони говорять про те, щоби заручитися", - розказав інсайдер.

Невже ДіКапріо нарешті окільцюють?

Зі слів співрозмовника видання, попри те, що Камілу й Лео розділяє аж 22 роки, актор "іще ніколи так не кохав жодну дівчину". Адже навіть Жізель Бюндхен, із котрою ДіКапріо зустрічався п'ять років, не вдалося затягти його до вівтаря.


"Він готовий мати дітей. Їй (Камілі) подобаються маленькі діти, і вона хоче завести їх із Лео. Але вона хоче спочатку вийти за нього заміж. Вона в цьому плані дуже традиційна", - зазначило джерело.

Каміла на 22 роки молодша за свого зіркового бойфренда

Як відомо, побравшись із Мороне, ДіКапріо певною мірою породичається з Аль Капоне, адже той уже кілька років зустрічається з Каміліною мамою, Лусілою.

Нагадаємо, досі ідеалом жінки Леонардо вважав свою маму, Ірмелін, і жодній кралі, з якою він був, не вдавалося з нею зрівнятися.

Фото з Instagram Мороне, прінтскрін із сайту US Magazine

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів