47-річна Кудрявцева вперше розповіла про доньку: Заспокойтеся, народжувала я сама

6 вересня 2018, 10:20

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, котра в 47 років стала мамою, подарувавши первістка своєму третьому чоловіку, вирішила розвіяти чутки про те, що замість неї доньку Машу виношувала сурогатна мати.

Зірка запевнила, що впоралася сама і тепер абсолютно щаслива.

Лєра розповіла про це "Комсомольской правде".

 Лєра народила доньку 13-го серпня

"...Мені неймовірно огидно та боляче читати деякі плітки. Люди, заспокойтеся, народжувала я сама. Це було не так уже й просто. Це було важко. Але про це говорити я не буду. Давайте не будемо вірити пліткам. Мене це ранить", - зізналася Кудрявцева.

Теледіва, котра через лічені тижні після пологів повернулася до роботи, найняла для маленької Маші няню з медичною освітою.

"Я зараз зрозуміла, що головне для мене - це моя сім'я. Я дуже сумую за сім'єю, коли їду на роботу. В мене щодня відеочат із чоловіком та донькою", - поділилася вона.

Поки Кудрявцева на роботі, новонароджену Машу глядять няня й татусь

"Я йшла до цього шість років. Відколи вийшла заміж. Раніше я гадала, що метелики в животі можуть бути лише від пристрасті, але, взявши доньку на руки, я зрозуміла, що абсолютно щаслива. Коли я народжувала в 19 років, то сприймалося все трохи інакше, простіше. А зараз це вимолена донька, котру нам із Ігорем подарував Бог", - додала Кудрявцева.

Іще Лєра зізналася, що поки не повернула собі "довагітну" фігуру.

"Я не худа. До своєї звичної форми я поки не повернулася. Просто вміло це маскую: в мене спеціальні вбрання, які приховують зайве, корсети", - пояснила вона.

Нагадаємо, чоловікові Кудрявцевої, хокеїсту Ігорю Макарову, 30 років. У Лєри також є 28-річний син Жан, котрий, подейкують, нещодавно зробив її бабусею.

Фото з Instagram Кудрявцевої 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів