76-річний Пол МакКартні згадав, як мастурбував разом із Ленноном

12 вересня 2018, 14:40

Британський музикант Пол МакКартні в свої 76 має дуже добру пам'ять - артист узагалі підозрює, що здатен пригадати сам момент свого народження. Своїми спогадами, зокрема одним, який дещо шокує, він поділився з GQ.

Виявляється, в молоді роки Пол, Джон Леннон та інші друзі-парубки мали цікаву забаву: мастурбували разом.

"Як це було. Якось у Джона вдома, нас було кілька. І замість того, щоби просто напитися в дрова і влаштувати вечірку - навіть не знаю, чи ми ночували там - ми просто сиділи на стільцях, світло було вимкнене, і хтось почав мастурбувати, і всі ми теж", - поділився музикант.

МакКартні знайшов, що розказати про покійного колегу й друга

Як пригадав сер Пол, у процесі вони вигукували ім'я Бріджит Бардо, аж раптом хтось, схоже, Леннон, крикнув "Вінстон Черчілль!".


Те дивне дозвілля МакКартні не вважає оргією. З його слів, це було всього один-два рази.

"Розумієте, це просто така річ, над якою ти багато не думаєш. То була просто компанія. Так, це досить вульгарно, коли думаєш проце. Є багато речей, які ти робив, коли був юний, а потім озираєшся назад і думаєш "Це ми таке робили?" А це були добрі безневинні веселощі. Це нікому не завдало шкоди. Навіть Бріджит Бардо", - підсумував музикант.

Нагадаємо, сер Пол дуже шкодує, що The Beatles уже ніколи не зберуться знов. Тим часом сини МакКартні та Леннона нещодавно порадували бітломанів спільним фото.

Фото з Instagram МакКартні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів