Потрапити на Енріке: українці "ганяються" за квитками на легендарне шоу

14 вересня 2018, 11:45

Кількість квитків на київський концерт зірки з кожним днем зменшується.

У це складно повірити, але на 70-тисячному стадіоні НСК "Олімпійський" вільними залишилися місця всього лише кількох секторів. Такий ажіотаж викликав приїзд в Україну Енріке Іглесіаса в рамках свого світового турне.

Зірка латиноамериканської музики і власник мільйонів жіночих сердець дасть концерт в Києві 30-го вересня, між шоу в американському Лас-Вегасі і британському Лондоні. Ця подія є подарунком клієнтам від мережі "АТБ", приуроченим до 25-річчя компанії.


Безумовно, потрапити на шоу можуть всі бажаючі, придбавши квиток через віртуальну майданчик КонцертUA. Але саме покупці зазначеної торгової мережі отримали можливість заволодіти бажаним квитком не тільки на касах однойменних магазинів, але і зі значною знижкою в 50%.

Для її отримання "АТБ" розробив досить простий механізм, зрозумілий будь-якому постійному клієнтові. Йдеться про збір спеціальних наклейок під час щоденних покупок.

За кожні 100 гривень в чеку людина отримує одну наклейку. Заповнивши ними буклет (10 наклейок), можна купути квиток на шоу за 800 гривень замість стандартних 1600 гривень.

До речі, є і більш економний варіант: наклейки також видають за придбання деяких акційних товарів. Їх перелік є на сайті, але і всередині магазину можна швидко зорієнтуватися: якщо на ціннику є намальовані нотки, то такий товар підходить для отримання окремої наклейки.

Варто відзначити, що на касі "АТБ" покупцеві дають не сам квиток (уявляєте, які б черги тоді вишикувалися в магазинах, поки кожен шанувальник вибирав би собі місце).

Касир віддає спеціальну скретч-карту, яку потрібно зареєструвати на сайті. І вже там - в спокійній домашній обстановці і без будь-якої поспіху - вибрати місце на стадіоні. Тут немає ніякої помилки: дійсно за єдину ціну в 800 гривень можна потрапити і на глядацьку трибуну, і мало не під сцену. Головне, щоб були вільні місця.

А їх, як писалося раніше, з кожною годиною стає менше. Навіть самі організатори не дають прогнозів щодо дати закінчення продажів: інформація оновлюється щодня. Тим більше, що бажаючі виявляються не тільки в Україні, а й за її межами - не так багато концертів Енріке Іглесіас дає навіть в Європі.

Відповідно, по соціальним мережам вже можна знайти сльозливі пости іноземців, які просять українців допомогти з придбанням квитків на НСК "Олімпійський".

Так що наші співвітчизники, охочі потрапити на концерт, повинні поспішити. Це як раз той випадок, коли не тільки кожен день, але і щогодини - на рахунку. Впевнені в тому, що шоу Енріке Іглесіаса коштує витрачених сил і часу!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів