Багатодітна зірка "Нічної варти" народить від одруженого колеги?

17 вересня 2018, 15:23

Подейкують, російська зірка кіно та серіалів Марія Порошина, котра несподівано розлучилася з чоловіком після 17 років шлюбу, чекає на п'яту дитину зовсім не від нього.

Джерела Eg.ru повідомили, що батько малюка - це колега 44-річної Марії, актор Ярослав Бойко.

Чоловік одружений, має 19-річного сина та 15-річну доньку від законної дружини, а ще одного, позашлюбного 16-річного сина від зв'язку з актрисою Євгенією Добровольською.

Батько п'ятої дитини Марії - її одружений колега?

Порошина та Бойко познайомилися ще за часів студентства, а на початку 2000-их зіграли разом у серіалі "Завжди говори завжди". Нині вони теж задіяні в одному проекті, на сей раз театральному, та багато їздять разом на гастролі. Наприклад, зараз і вагітна Марія, і Ярослав нібито перебувають в анексованому Криму.


Між іншим, із півроку тому Бойко запостив у своєму Instagram фото з Порошиною та написав, що вони "дружать родинами", і що чоловік Марії Ілля Дрєвнов - його дуже хороший друг.

Інсайдери кажуть, що причиною краху багаторічного союзу Марії та Іллі, котрі разом виховують чотирьох дочок, стало те, що чоловік був майже без роботи, а дружина гарувала за двох.

Від Бойко Порошина тепер начебто чекає на сина, якого давно хотіла. Нагадаємо, свою старшу дочку зірка "Нічної варти" і "Денної варти" народила від Гоші Куценка.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів