Авріл Лавін після 5-річної перерви зняла кліп про себе на межі смерті. ВІДЕО

28 вересня 2018, 14:30

Канадська співачка Авріл Лавін 27-го вересня, у день свого 34-річчя випустила кліп, дуже символічний та важливий для неї. Адже зірці вдалося подолати хворобу Лайма, яка мало не забрала її життя.

Про свій довгий шлях до одужання і страшну ніч, якої вона могла не пережити, Авріл написала пісню "Head Above Water" ("Голова над водою"). Кліп на неї зняли в мальовничій Ісландії та у Лос-Анджелесі.

Про це пише Entertainment Tonight.

Після 5-річної перерви Лавін випустила потужний, дуже особистий відеокліп

"Однієї ночі я думала, що вмираю, і я прийняла те, що помру. Моя мама лежала в ліжку зі мною і обнімала мене. Я відчувала, ніби я тону. Я ледь чутно молилася: "Боже, будь ласка, тримай мою голову над водою", - поділилася Лавін.


Зі слів зірки, то був якийсь спірітуальний момент, ніби їй вдалося "підключитися" до чогось. Відтоді "вірші полилися через неї", і з цього вийшов цілий альбом.

Благодійний фонд артистки The Avril Lavigne Foundation також випустив серію футболок із хештегом - назвою її пісні, щоби зібрати кошти на допомогу тим, хто теж стикнувся з хворобою Лайма.

Нагадаємо, Авріл заразилася через укус комахи ще восени 2014-го, але хвороба - в дуже важкій формі - проявилася лише через півроку. Артистка впродовж п'яти місяців була прикута до ліжка.

Відео з YouTube, фото з Twitter Лавін

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів