Пелтроу показала голе коліно й зізналася, що не хотіла більше заміж

4 жовтня 2018, 13:06

Новоспечена дружина відомого голлівудського продюсера, акторка Гвінет Пелтроу зізналася, що не збиралася в 46 років іще раз виходити заміж.

Але зустріч із Фредом Фолчаком, котрий днями став її чоловіком, усе змінила.

Про це Гвінет розказала журналові Marie Claire UK.

Гвінет Пелтроу прикрасила листопадову обкладинку глянцю

"Я вважаю, що шлюб - це дійчно красивий, благородний і корисний інститут, прагнення і починання. Бо я не вважаю, що ось, ти одружився і все - думаю, це лише початок. Ти створюєш цю третю сутність, цю третю істоту, яку маєш плекати й глядіти. Деякий час я думала, що не знаю, чи зроблю я ще раз. У мене ж є діти - то в чому сенс?", - поділилася Пелтроу, котра в 2014-му році розійшлася з Крісом Мартіном.


Гвінет схвалює шлюб, але заміж після розлучення вже не хотіла

"Але потім я зустріла цього неймовірного чоловіка, котрий змусив мене подумати "ні, ця людина варта того, щоби взяти на себе це зобов'язання". Я з тих, хто за заміжжя. Мені подобається бути дружиною. Подобається створювати домівку", - зазначила акторка.

Також у інтерв'ю Гвінет іще раз висловила подяку своєму екс-бойфрендові Бреду Пітту, котрий колись захистив її від зазіхань хтивого продюсера Гарві Вайнштейна.

"Я дуже вдячна Бредові, бо він використав свою владу і славу, щоби мене захистити - коли я ще була ніким - і налякав Гарві. Якби не він, не знаю, мабуть, мене звільнили би. Але замість цього Гарві сказав "Окей, проїхали". Гадаю, він не хотів псувати стосунки з Бредом", - пригадала вона.

Та не так сталося, як гадалося

Нагадаємо, нащодавно Пелтроу розкрила один свій секрет: зірка, яка є затятою поборницею здорового способу життя, ні дня не обходиться без алкоголю.

Фото з Instagram Пелтроу та Marie Claire UK

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів