American Music Awards: рекорд блискучої Свіфт, найкращі та найневдаліші луки

10 жовтня 2018, 11:13

10-го жовтня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премій American Music Awards. Її безперечним тріумфатором стала співачка Тейлор Свіфт, котра побила рекорд із кількості відзнак серед виконавиць. Їх у неї тепер 22.

Досі лідером була покійна Вітні Х'юстон, володарка 21 статуетки. Серед чоловіків пальма першості досі належить неперевершеному поп-королю Майклу Джексону (24 винагороди АМА).

Про це пише People.

Тейлор Свіфт стала рекордсменкою АМА

Що ж до Свіфт, то після цьогорічної церемонії до її колекції додалися три статуетки. Вона перемогла в номінаціях "Артист року", "Найкращий тур року" і "Найкращий поп/рок альбом".


Не залишилося без нагород і зіркове подружжя Cardi B та Offset. Скандальна реперка здобула перемогу в категорії "Найкращий реп/хіп-хоп-виконавець", а колектив Migos, учасником якої є її чоловік, став "Найкращим поп/рок-дуетом або гуртом".

Cardi B та Offset отримали по статуетці

За "Найкращий соул/R&B-альбом", який має назву "?", посмертно нагородили співака XXXTentacion. Репер, якому було лише 20 років, загинув від вогнепального поранення в червні, ймовірного вбивцю заарештували.

Як пише The Daily Mail, серед найкращих вбрань вечора можна назвати блискуче міні Свіфт, а ще спокусливу та повітряну рожеву сукню 49-річної Дженніфер Лопес. Не лишилася непоміченою й Cardi B, котра наділа на себе цілий квітник.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 10, 2018 at 12:47am PDT

А от, м'яко кажучи, подив викликала американська співачка Poppy, котра прийшла на церемонію в чорній масці, що нагадала багатьом Ганнібала Лектора. Також далеко не всі оцінили дивний силует білого плаття Дуа Ліпи.

А вам подобається сукня Дуа Ліпи?
Маколей Калкін несподівано теж засвітився на церемонії

Фото з Instagram, відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів