У Києві відкрився новий салон краси всесвітньо відомої мережі

19 жовтня 2018, 14:00

Історія мережі салонів Jean Louis David почалася в шістдесятих роках минулого століття. Жан Луї Давид, талановитий перукар, став популярним в Парижі завдяки тому, що винайшов ексклюзивну техніку стрижки: градуювання.

З того часу мережа Jean Louis David набула великої популярності в Європі і по праву є беззаперечним лідером за кількістю салонів. Сьогодні у Франції - 392 салони, в Італії - 285, в Іспанії - 102, в Україні, а саме в Києві, донедавна був один - в ЖК "Ізумрудний".

Новий - відкрився у жовтні в історичному центрі Києва, на Подолі в готелі Radisson Blu Podil.

Новий салон Jean Louis David в готелі Radisson Blu Hotel Podil

У новому салоні Jean Louis David стрижки виконуються, як і в будь-якому іншому салоні всесвітньої мережі, машинкою — це дає ідеально рівний зріз, волосся менше січеться, плюс таку зачіску легше укладати. З фарбуваннями так само все ексклюзивно - стилісти володіють техніками складного колорування, яким навчаються в Паризькій Академії двічі на рік.


У салоні представлена власна лінія по догляду за волоссям Urban Care - для одвічно поспішаючих жителів мегаполісу і всім відома японська косметика Lebel з їх багатоступінчатими ритуалами для відновлення волосся.

Розуміючи цінність часу для своїх клієнтів, у Jean Louis David вам можуть надати кілька послуг одночасно: зачіску, манікюр і макіяж, використовуючи при цьому індивідуальний підхід до кожного клієнта, виявляючи той образ, який підходить саме йому.

На фото українська співачка MamaRika

Кожні півроку креативною командою в Парижі під керівництвом арт-директора Jean Louis David розробляються сезонні колекції стрижок та фарбувань. При розробці кожної з них враховуються ключові принципи марки: жіночність, елегантність, французький стиль.

Колекція сезону осінь-зима 2018/19 називається Double Je "Подвійне Я" і вже представлена в київських салонах. Основними тенденціями є графічні стрижки: боб-каре, прямі зрізи для довгого волосся, динамічні стрижки у стилі 70-х.

Усе фарбування виконується з акцентом на натуральність: легкі контрастні відблиски на світлому волоссі та у брюнеток, колір "au roux flamboyant" вогненно червоний для енергійних натур. Для створення жіночного образу цієї осені французькі стилісти пропонують плетіння, структурні локони та робити гофре по всій довжині волосся.

Вартість деяких послуг:

Стрижка жіноча від 950 грн

Фарбування Sunlight від 1300 грн

Фарбування Contrast від 1700 грн

Денний макіяж - 800 грн

Манікюр - 400 грн

Відкрийте для себе салони краси Jean Louis David

Адреси салонів:

Київ, вул. Братська, 17-19, готель Radisson Blu Hotel Podil

+38 068 668 668 5

Київ, вул. Механізаторів, 2 ЖК "Ізумрудний"

+38 068 228 228 5

Сайт: jld.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів