Велетень і крихітка: зірка "Гри престолів" побрався з коханою, нижчою за нього майже на півметра

22 жовтня 2018, 11:55

Ісландський стронгмен та актор Гафтор Юліус Бйорнссон одружився зі своєю дівчиною Келсі Хенсон.

29-річна зірка "Гри престолів" та його тендітна кохана, чия різниця в зрості становить 49 сантиметрів і робить цю пару ще яскравішою, поділилися весільними фото в Instagram.

А ще "Гора" та Келсі присвятили одне одному дуже зворушливі дописи.

"Гора" Бйорнссон узяв заміж свою мініатюрну кохану

"Маю величезне задоволення відтепер кликати Келсі Морган Хенсон своєю дружиною! Нестиму цю прекрасну жінку через усі перепони до кінця нашого життя! У захваті від усіх майбутніх пригод, які ми переживемо пліч-о-пліч", - написав Гафтор.


"Буду рада тягти цього великого хлопця решту мого життя. Гафторе Бйорнссон, кохаю тебе нині й довіку, обіцяю бути поруч в усьому, що підкине нам життя. Кохаю тебе, малий!", - оголосила Келсі.

Гафтор і Келсі тепер подружжя

Нагадаємо, щоби поцілувати Келсі, "Гора" мусить нахилитися, а вона - стати навшпиньки. Або ж актор просто піднімає дружину на руки. Зі слів Гафтора, знаходиться чимало "інтернет-вояк", котрі жартують про різницю в зрості в них із Хенсон та пишуть різні неприємні речі. А от у реальному житті таких відчайдухів чомусь мало.

Як відомо, цього літа зіграли весілля актори з "Гри престолів" Кіт Харінгтон та Роуз Леслі. На черзі Софі Тернер, яка торік заручилася зі співаком Джо Джонасом.

Фото з Instagram Бйорнссона та Хенсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів