Зіркове подружжя Рибін та Сенчукова зізналися, що обоє борються з раком

22 жовтня 2018, 13:40

Відомий російський творчий дует та подружжя, Віктор Рибін та Наталія Сенчукова зізналися, що в них обох виявили один і той самий вид раку, базально-клітинну карциному.

Пара, котра разом уже 28 років, перенесла 13 сеансів променевої терапії.

Віктор і Наталія вирішили розказати про свою недугу, щоби застерегти від небезпеки інших. Вони зробили це в ток-шоу Лєри Кудрявцевої, пишуть "Дни.ру".

Зі слів артистів, хвороба вперше дала про себе знати чотири роки тому, коли Сенчукова виявила невелику плямку в себе на нозі. Одначе лікар, до якого звернулася співачка, не побачив у новоутворенні нічого серйозного і порадив помазати маззю. Згодом така ж плями виникла на лиці в Віктора. Він теж звернувся до фахівця, але отримав рекомендацію видалити пляму лазером.


Віктор і Наталія вирішили розказати про свій діагноз

Коли в Рибіна така ж сама пляма з'явилася вже утретє, подружжя пішло до лікарів разом.

"Пройшли обстеження, здали аналізи та поїхали відпочивати до Італії. І от у мене день народження, ми святкуємо, і тут лікар надсилає смс: "Люди, в вас проблеми. В Москві на вас чекає онколог, у вас рак шкіри", - пригадав Віктор.

"Мені вже видаляли лише зовнішній прояв раку, ось цю саму плямку, а проблема значно серйозніша, глибша. Два тижні закінчили лікуватися, пройшли тринадцять сеансів променевої терапії. Поки чекаємо на результати", - поділився соліст гурту "Дюна".

Нагадаємо, на таку ж форму раку страждають австралійський актор Х'ю Джекман та Кейтлін Дженнер, колишній спортсмен-легкоатлет Брюс Дженнер.

Фото з Instagram Сенчукової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів