Іглесіас розказав, як снідає сексом, і як Курнікова сприймає його цілунки з іншими

22 жовтня 2018, 17:47

Мабуть, ні для кого не секрет, що співак Енріке Іглесіас любить поговорити про свій статевий орган та сексуальне життя. 43-річний артист зізнався, що вважає секс найкращим сніданком.

Таке "меню" в Енріке з його подругою, тенісисткою Анною Курніковою.

Про це Іглесіас згадав у одному з британських ранкових ток-шоу, пише The Daily Mail.

"Наш секс нині кращий, ніж будь-коли - ось що я готую на сніданок", - оголосив "кулінар" Енріке.


Артист сказав, що вони з Анною все ще не одружені офіційно, хоча й мають двох спільних діток. Але колись це таки станеться, додав він.

Гарячий хлопець Енріке снідає сексом. А ви?

Одна з чеснот його коханої - вона не ревнує Енріке до дівчат, яких він цілує в губи на своїх концертах, як оце нещодавно в Києві.

"Вона дуже крута, вона найкрутіша, вона чудова. Вона розуміє, що я люблю те, що роблю. Вона обома руками за", - запевнив артист.

Що до сина Ніколаса та донечки Люсі, котрим у грудні виповниться рочок, то вони дуже змінили татусеве життя.

"Це одне з найсильніших почуттів у світі. Чи змінило це мене? Я став повільніше їздити. Я кілька разів обмірковую дурниці, які збираюся зробити, перш ніж зроблю - став більш відповідальний", - зізнався співак.

"Мені пощастило, що я досяг у своїй кар'єрі такої точки, що можу сам підбирати собі розклад, щоби не бути відсутнім удома більше, ніж два тижні поспіль, це класно", - додав він.

Нагадаємо, Ніколас і Люсі - двійнята. Щоби приховати вагітність Анни від ЗМІ, зіркова парочка на кілька місяців фактично пішла в підпілля, а свою оселю перетворила не неприступну фортецю. Зате тепер Курнікова з Іглесіасом залюбки постять фото і відео з дітками в соцмережі.

Фото з Instagram Іглесіаса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів