"Умирати він не збирався": друг покійного соліста "Нэнси" розкрив подробиці трагедії

29 жовтня 2018, 15:40

Смерть 31-річного співака Сергія Бондаренка стала шоком не лише для шанувальників гурту "Нэнси", а й для рідних та близьких чоловіка. Адже ні ні що серйозне він не хворів і лягав до лікарні, просто щоби вирізати гулю на спині.

Про це розповів друг покійного артиста, гітарист гурту "Мираж" Олексій Горбашов, пише StarHit з посиланням на "Экспресс-газету".

Сергій зі своїм улюбленим собакою Ніком

"Умирати Сергійко не збирався. Так, у нього були якісь проблеми зі здоров'ям, але не настільки, щоби вмирати в 31 рік", - наголосив він.

"(Батьки) Толік та Олена самі не зрозуміли, що з ним сталося. З їхніх слів, у нього якась гуля вилізла на спині. В лікарні її вирізали. Але, погодьтеся, від цього люди не помирають. Судячи зо всього, в організмі розвинулася якась інфекція. Після операції Сергійкові стало лише гірше. Його забрали до реанімації. Підключили до апарату штучного дихання, а через два дні, 18-го жовтня він помер", - розповів Горбашов.


Нагадаємо, про смерть Сергія в соцмережі повідомив його батько, засновник "Нэнси". Бондаренка-молодшого, який приєднався до колективу в 2007-му році, поховали у Києві.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів