Чорна п’ятниця: на Kasta починається найбільший розпродаж року

19 листопада 2018, 15:53

Маркетплейс Kasta починає грандіозний розпродаж під назвою "Black Friday 2018" на 4 дні раніше. В період з 19 по 23 листопада на сайті будуть рекордно знижені ціни, а в останню добу знижки досягнуть піка. Неймовірно вигідною стане будь-яка покупка!

Чорна п’ятниця тільки починає набирати популярність на території нашої країни. Багато в чому це відбувається завдяки зусиллям команди Kasta, яка 6-й рік поспіль пропонує клієнтам широкий асортимент товарів та продуманий до дрібниць сервіс.

Під час підготовки проекта "Black Friday-2018" спеціалісти Kasta сфокусувалися на головній ідеї акції – глобальних та абсолютно чесних знижках. Найкращі ціни та великий вибір – ось пріоритети розпродажу.

Відділ аналітики компанії весь рік відслідковував яким товарам частіше за все клієнти ставлять "лайки". Таким чином було створено рейтинг користувацьких уподобань.


Дирекція закупок взяла інформацію у роботу та заключила контракти з 800 постачальниками таких всесвітньо відомих брендів як: Zara, Adidas, Nike, Bershka, New Balance, Michael Kors, Richmond, Carters, Tommy Hilfiger, Victoria’s Secret, Reebok, Mango, Chicco, Stradivarius, Massimo Dutti, Armani, Reima.

Це лише мала частина компаній, що беруть участь у розпродажі.

Але не тільки асортимент та цесні ціни мають залучити покупців. Маркетплейс Kasta турбується про своїх клієнтів та пропонує широкий спектр додаткових "фішок", що роблять покупки ще вигіднішими та безпечнішими.

1. Підписка на улюблені бренди – це можливість отримувати нагадування про акції, що особливо важливо в сезон розпродажів.

2. Оскільки 70% покупців продивляються сайт зі смартфонів – встановлення мобільного додатку принесе додаткові бонуси. В програмі акції починаються на 15 хвилин раніше, а всі товари коштують на 1% дешевше.

3. Оплата покупок карткою Visa гарантує 5% знижку на всі товари та 20% знижку на кожну п’яту транзакцію на сайті (ця знижка сумується зі знижкою на покупку у додатку).

4. Посилки можна вскрити та оглянути в одному з 97 відділень KastaPost, що працюють по всій Україні.

5. Під час повернення покупок клієнт отримує гроші на картку протягом 3-х хвилин.

Місія компанії Kasta – постійно дивувати клієнтів, впроваджуючи інновації, робити онлайн-шопінг зручніше, дешевше та швидше. У досягненні таких амбітних цілей допомагає проект "Black Friday". Щорічно покупці у захваті від широкого асортименту і низьких цін, а постачальники – від об’ємів продажів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів