71-річний Алібасов похвалився ерекцією і пояснив, нащо одружився з Федосеєвою-Шукшиною

5 грудня 2018, 16:12

Російський музикант Барі Алібасов розкрив причину, чому після багатьох років цивільного шлюбу вони з актрисою Лідією Федосеєвою-Шукшиною вирішили юридично оформити стосунки.

Зі слів лідера гурту "На-На", у такий спосіб він хоче захистити майно довірливої 80-річної зірки "Вам і не снилося" від її ж нащадків.

Про це Алібасов поговорив із "Комсомольской правдой", принагідно похвалившись своєю чоловічою міццю.

Федосеєва-Шукшина та Алібасов одружилися наприкінці листопада

"Літні люди хочуть якоїсь захищеності, передбаченості... А те, як поводяться її діти... Квартиру в Петербурзі в Лідії вкрали. Ліда давно переписала квартиру на улюблену онуку Аню - доньку її доньки Марії Шукшиної. А та взяла і продала її. Ми судилися, але суд визнав правоту за онукою. А якби в нас із Лідою був зареєстрований шлюб, за законом належали б узяти письмову згоду в другого члена подружжя", - поділився 71-річний Алібасов.


Зі слів артиста, всю свою нерухомість Федосеєва-Шукшина переписала на своїх нащадків.

"І завтра, якщо вони її викинуть на вулицю, вона не зможе зробити нічого. Вже принаймні в Ліди є можливість спертися на чоловіка, на мене - в мене ж є жилплоща. Пограбують її - значить, ділитимемо з нею домівку", - зазначив він.

Алібасов підкреслив, що Федосеєва-Шукшина не веде життя олігарха, але й не бідує, адже отримує авторські відрахування за твори її попереднього покійного чоловіка, Василя Шукшина.

Лідер "На-На" стверджує, що відому актрису можуть викинути на вулицю її рідні

"Я її не рятую, ми просто поруч, любимо одне одного", - наголосив він.

Як розказав Барі, рішення побратися вони з Лідією прийняли за лічені хвилини, коли їх запросили бути свідками на своєму весіллі друзі.

Свою дружину Алібасов називає великою "гумористкою та приколісткою". З його слів, вони з нею постійно регочуть, а сплять то разом, то на різних ліжках.

"Знаєте, я народився в Чарську Семипалатінської області - там, де атомну бомбу випробовували. Кажуть, що радіація там і на здоров'ї погано відбивається. Але я ось уже 71 рік живу на світі, і в мене до цього дня прекрасна ерекція, за що я вдячний, мабуть, тим атомним випробуванням", - заявив артист.

Нагадаємо, Барі Алібасов - п'ятий чоловік Лідії Федосеєвої-Шукшиної. В актриси є троє доньок та шестеро онуків.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів