Міла Йовович показала, як підросли її доці, і поміркувала про веселе материнство

6 грудня 2018, 10:55

Американська актриса українського походження Міла Йовович - матуся двох дочок, 11-річної Евер Габо та 3-річної Дашель Іден. Зірка показала своїх красунь у мережі та відверто розповіла про те, як непросто бути хорошою мамою.

Зірка "П'ятого елементу" написала про це пост у Facebook.

42-річна Йовович виховує двох доньок

"Жартуєте? Ці личка? Вмираю від них. Іноді я зупиняюся, що би я не робила, і просто смакую теперішній момент. Бути матір'ю непросто. У мене найкращі наміри. Але між безсонними ночами та роботою, між тривогами та сумнівами моє тепіння виснажується. Мене чавить провина "мами, яка працює", і, не усвідомлюючи цього, я - "серйозна" мати весь час. У такі моменти, як цей, я намагаюся гіпер-усвідомлювати теперішнє. Розуміння, що як би ми не старалися "чинити правильно", здебільшого чинити правильно - це просто дуркувати, і щоби всі від душі сміялися", - поділилася думками Міла.

Матусині копії

"Коли згодом моїх дітей запитають, яка у них була мама, я дуже хочу, щоби вони сказали "весела мама". Тож моя мета - щодня принаймні один раз добряче реготати з дітьми. Хай там що", - підсумувала 42-річна акторка.


Міла хоче, щоби діти запам'ятали її веселою мамою
І щодня з ними регоче

Нагадаємо, тато Евер і Дашель - режисер Пол Андерсон, за якого Йовович вийшла в 2009-му.

Фото з Facebook Йовович

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів