Мінаж закрутила роман з чоловіком, що відсидів за сексуальний злочин та вбивство

11 грудня 2018, 16:20

Шанувальники реперки Нікі Мінаж не в захваті від її вибору нового бойфренда. Адже чоловік, із яким почала зустрічатися фігуриста кралечка, скоїв убивство. А ще він перебуває в реєстрі людей, що скоїли сексуальні злочини.

Про це пише People.

40-річного Кеннета Петті, фото з яким можна побачити в Instagram Нікі, кваліфікують як особу "з середнім ризиком повторного скоєння злочину". Це означає, що в реєстрі сексуальних злочинців він залишиться пожиттєво.

У Нікі Мінаж новий бойфренд із кримінальним минулим

У квітні 1995-го року Кеннета було засуджено за спробу зґвалтування першого ступеня. Жертвою була 16-річна дівчина. Петті відрядили за ґрати на строк від 18 до 54 місяців. Одначе невідомо, скільки він тоді відсидів.


Як дізналося видання The Blast, у 2006-му році Петті сів удруге, цього разу за вбивство, скоєне з застосуванням вогнепальної зброї. Він вийшов умовно-достроково через сім років.

Через негативну реакцію підписників, які радили Нікі Мінаж чимшвидше кинути нового кавалера, вона вже закрила коментарі до свого фотоблогу. Але перед цим встигла огризнутися.

"Йому було 15, їй 16... вони перебували в стосунках. Але вгамуйся, Інтернет. Ви всі не можете керувати моїм життям. Ви всі навіть своїм керувати не можете...", - написала реперка.

Артистку потягнуло на тюремну романтику?

Речник Мінаж її стосунків із Петті не прокоментував.

Як зазначає видання, брат Нікі, 40-річний Джелані Мараж торік був визнаний винним у розбещенні 11-річної дівчинки. Інтернет-користувачі звернули увагу на цей факт, а ще на те, що зірка публічно захищала репера Tekashi 6ix9ine, котрий отримав чотири роки умовно, засвітившись на відео з розбещенням 13-річної дівчинки.

"Неприємно це казати, але після того, як Нікі Мінаж захищала свого брата (людину, що скоїла сексуальний злочин) і 6ix9ine (людину, що скоїла сексуальний злочин), можу щиро сказати, що не здивований тим, що тепер вона захищає свого бойфренді - іще одну людину, що скоїла сексуальний злочин. Це дуже, дуже сумно", - зазначив один із користувачів Twitter.

Нагадаємо, Нікі Мінаж якось зізналася, що в юності була змушена красти хліб, бо не мала що їсти.

Фото з Instagram Мінаж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів