Павло Зібров запалював під хіт Насті Каменських

21 грудня 2018, 10:00

Зустрічати Новий рік телеглядачі каналу "Україна" будуть з найпопулярнішими українськими артистами.

У шоу "Фантастична ніч", прем'єра якого відбудеться 31 грудня о 20:00 на телеканалі "Україна", візьмуть участь Олег Винник, Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Софія Ротару, NK | Настя Каменських, MONATIK, Макс Барських, Сергій Бабкін, Ірина Білик, DZIDZIO, Павло Зібров, TAYANNA, Alyosha, ALEKSEEV, Злата Огнєвіч, Арсен Мірзоян, TARABAROVA, Ольга Цибульська, Ivan Navi, OLEYNIK, а також гурти "НеАнгели", "Антитіла", "ТІК", KADNAY, Freedom-jazz, "Лісапетний батальйон".

У шоу-програмі українці побачать несподівані зіркові дуети, казкові яскраві постановки, прем'єри нових пісень і найпопулярніших артистів в абсолютно нових амплуа.

Alyosha в спокусливому вбранні представить глядачам свою версію треку The Best американської співачки Тіни Тернер, а квартет Олі Цибульської, Ivan Navi, TARABAROVA і OLEYNIK запалять танцпол попурі з хітів групи ABBA.


Відомого українського співака Олега Винника глядачі каналу "Україна" побачать в новому образі - в строгому костюмі червоного кольору і білих кедах він подарує українцям свої хіти.

Злата Огневич прямо на сцені встане на ковзани, а співачка TAYANNA виїде на святкову сцену на яскраво-червоному автомобілі. А ось для номера Сергія Бабкіна постановники спорудили величезний стілець заввишки в 3 метри.

"У мене дуже цікавий номер: в центрі декорація у вигляді величезного стільця, на якому я сиджу і співаю. Чесно кажучи, там відчував себе зовсім маленьким чоловічком, таким собі "гномиком". Це дуже незвичайне і приємне відчуття", - зізнався Сергій Бабкін.

У рамках грандіозного шоу "Фантастична ніч на телеканалі" Україна", NK | Настя Каменських виступить з номером свого хіта "Peligroso".

Пісня підкорила серця Латиноамериканської аудиторії і прозвучала в ефірах найрейтинговіших і популярних телешоу Латинської Америки і США, а також потрапила в найавторитетніший чарт Billboard.

Режисер проекту Олена Коляденко вирішила обіграти назву композиції і замість небезпечних чоловіків (Peligroso - дослівно "небезпечний" з іспанської) представила Настю в образі небезпечної, пристрасної дівчини, яка підкорила серця OLEYNIK, Ivan Navi і навіть Павла Зіброва, які запалювали разом з NK під її інтернаціональний хіт.

"Мені дуже сподобалося, як режисер шоу Олена Коляденко і її команда креативно підійшли до реалізації всіх номерів. Вони по-справжньому створили атмосферу новорічного свята на майданчику. У першому номері я буду оточена подарунками, і сама буду такою дівчиною-подарунком, навколо цієї тематики побудована вся постановка. Дуже душевний, теплий, різдвяний номер, думаю, він дуже сподобається глядачам. А в другій постановці чекайте мене в образі небезпечної і пристрасної дівчини", - розповіла NK I Настя Каменських на знімальному майданчику шоу" Фантастична ніч на каналі "Україна".

Привітати українців з новим роком прийшли і ведучі інформаційної програми "Сьогодні". "Бажаю кожному, щоб йому в наступному році свинки ніхто не підклав свинку - це найголовніше", - сказав Максим Сікора.

Ведучі свята - Лілія Ребрик і Олександр Скічко.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів