Кендалл Дженнер стала найдорожчою моделлю року

14 грудня 2018, 12:30

Поки реаліті-діва Кім Кардашян епатує світ своїми формами та відвертими вбраннями, її молодша сестричка, Кендалл Дженнер ходить по подіумах і заробляє добрі грошенята.

23-річна дівчина другий рік поспіль очолила рейтинг найдорожчих моделей за версією Forbes. Причому навіть поліпшила минулорічний результат, було 22 мільйони доларів, стало 22,5. Прибуток юній Кендалл приносить не лише подіум, а й і співпраця з такими брендами, як Estee Lauder, Adidas та Calvin Klein.

Кендалл 23 роки, а її річні заробітки вимірюються десятками мільйонів доларів

Список модельних кралечок із найвищими заробітками традиційно наводить сайт Forbes.

Із рейтингу видно, наскільки, порівняно з Кендалл, пасуть задніх інші дівчата. На другому місці Карлі Клосс, і її річний результат - "лише" 13 мільйонів. У мамусі двох дітей Кріссі Тейген третє місце та 11,5 мільйона.


Кріссі не лише модель, а й руйнівниця неправдиво-бездоганних образів зіркових мамусь

До Топ-5 потрапили Розі Хантінгтон-Вайтлі (11,5 мільйона), Кара Делевінь та Жізель Бюндхен (у них однаково по 10 мільйонів). Як відомо, Жізель утримувала пальму першості багато років поспіль, але в 2015-му офіційно вийшла на подіум востаннє і "поповзла" донизу.

Жізель 38, вона заміжня жінка та мама, і вже трохи скинула оберти в своїй карєрі

У десятці сестрички Хадід, Джіджі та Белла, Джоан Смоллс та Даутцен Круз. А от модель плюс-сайз Ешлі Грем, котрій торік уперше вдалося прорватися до рейтингу, цього року з цим не впоралася.

Фото з Instagram Дженнер, Тейген і Бюндхен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів