Марина Ярославська подарувала першій віце-королеві конкурсу "Королева Харкова 2019" вечір розкоші

19 грудня 2018, 12:30

Марина, дружина Олександра Ярославського (власника та президента групи DCH), зробила особливий подарунок для першої віце-королеви щорічного конкурсу "Королева Харкова".

Катерина Гур'єва, яка завоювала в цьому році титул "1-а Віце Королева" отримала від Марини Ярославської унікальну можливість насолодитися неповторною атмосферою фешенебельних президентських апартаментів кращого харківського 5 * лакшері-готелю Premier Palace Hotel Kharkiv, який належить групі DCH.

Також дівчина отримала в подарунок розкішну вечерю на двох у ресторані Sky Lounge з панорамним видом на центр Харкова і річний абонемент категорії Diamond в SPA-центр готелю.

Друга і третя Віце-Королеви Настасья Пасько та Бертіна Саад також отримали призи від Premier Palace Hotel Kharkiv, належить подружжю Ярославських. Як відомо, конкурс "Королева Харкова" - одне з найбільш яскравих і очікуваних щорічних світських заходів міста для справжніх цінителів краси і мистецтва.


Переможницями конкурсу "Королева Харкова 2019" серед 22 учасниць стали Лілія Лакішек, яка завоювала титул "Queen оf Kharkov" і Вероніка Голишіч - титул "Queen оf Kharkov International".

Нагадаємо, що Марина Ярославська в старших класах завоювала титул "Міс Модель", а в студентські роки сама стала володаркою титулу Віце-Королева Харкова.

У минулому році вона погодилася приєднатися до журі конкурсу, а в якості подарунка привезла виступити на заході відомого співака Макса Барських.

Зараз Марина Ярославська започаткувала на базі конференц-центру Premier Palace Hotel Kharkiv цикл проектів, за допомогою яких хоче надати культурному житті Харкова міжнародний вимір.

Першим проектом став майстер-клас відомого візажиста Сердара Камбарова, серед клієнтів якого зірки світового масштабу, включаючи Періс Хілтон.

Серед "зіркових" спікерів своїх майбутніх заходів Марина Ярославська бачить не тільки fashion-гуру, а також психологів, педіатрів, науковців. Кошти, зібрані від першого проведеного майстер-класу Марина Ярославська направила на благодійність - сучасний комп'ютерний клас "під ключ" в своїй рідній школі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів