"Сумували?": Спейсі вперше після секс-скандалу зробив заяву. ВІДЕО

25 грудня 2018, 10:22

Американський актор Кевін Спейсі, котрий через гучний секс-скандал "вилетів" із останнього сезону серіалу "Картковий будинок", несподівано знову з'явився в образі свого героя, Френка Андервуда.

Кінозірка записав відеозвернення, яке назвав "Дозвольте мені бути Френком", використавши гру слів: frank - "відвертий".

Ось таке несподіване та ефектне повернення Кевіна Спейсі

"Я знаю, чого ви хочете. Ви хочете, щоби я повернувся. Звісно, дехто повірив і просто чекав, затамувавши подих, що я в усьому зізнаюся. Вони аж умирають, так хочуть, щоби я оголосив, що все це правда, і що я отримав, на що заслуговував", - оголосив Спейсі у відео, яке виклав у своєму Twitter та на YouTube -каналі.

Не конкретизуючи, говорить він про себе чи про свого героя, актор зазначив, що пережив "імпічмент без суду". І натякнув, що не варто квапитися з судженнями, не маючи фактів.


"Звісно, вони намагалися нас розлучити, але те, що в нас є, надто сильне, надто потужне. Я маю на увазі, що ми з вами ділили все. Я розказував вам свої найглибші, найтемніші секрети, я показував вам, на що здатні люди. Я шокував вас своєю чесністю, але більшою мірою я кидав вам виклик і змушував думати. А ви вірили мені, навіть знаючи, що не варто", - звернувся Спейсі до глядачів.

У Netflix несподіваного повернення актора поки не прокоментували, так само, як і юридичні представники Спейсі, пише Entertainment Tonight.

Тим часом проти кінозірки вже розпочато судовий процес щодо ймовірного нападу сексуального характеру на юнака-тінейджера в 2016-му році.

Нагадаємо, востаннє Кевін Спейсі робив звернення через речника восени 2017-го року. Тоді він оголосив, що робить перерву в своїй кар'єрі та звертається по психологічну допомогу. Перед цим актор здійснив камінг-аут.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів