Ярославські прийшли на новорічну вечірку в своєму готелі з друзями з УЄФА

8 січня 2019, 20:55

Олександр Ярославський з сім'єю відсвяткував Новий Рік в Харкові - приїхав на відкриту новорічну вечірку в своєму luxury-готелі Kharkiv Palace 5*. Про це Марина Ярославська повідомила в Instagram

Разом з Ярославським на заході побували в якості гостей виконавчий директор UEFA Events SA Мартін Каллен та його дружина.

Як відомо, Олександр Ярославський та Каллен дружать з часів підготовки України до Євро-2012.

Мартін Каллен був операційним директором Євро-2012 від УЄФА і активно працював з Ярославським за проектами, які той реалізовував в Харкові для підготовки необхідної інфраструктури. Зокрема, Каллен брав участь в презентації проекту готелю Kharkiv Palace 5* в 2011 р.


Даючи інтерв'ю журналістам Мартін Каллен поділився спогадами про той час і привітав харків'ян:

"У мене важливі спогади про те, як будувався Kharkiv Palace, я був тут з Олександром Ярославським. Я не вірив, що це станеться.

Але це сталося в дуже-дуже короткі терміни, і тільки одна людина може таке зробити - Олександр. Мені приємно перебувати сьогодні тут в Харкові. Тут мої друзі, мені подобається приїжджати сюди вже багато років. І я бажаю всім удачі в 2019 році! ".

А його дружина Лізалот додала: "Мені дуже подобається Харків. Готель дуже гарний, всі деталі дуже милі: хтось прийняв рішення і підібрав дуже хороші матеріали ".

Олександр Ярославський також зробив екскурс в історію готелю і сказав свої слова привітання землякам:

"Сьогодні ми знаходимося в прекрасному готелі, який став перлиною або навіть діамантом всієї України, не тільки Харкова. А я пам'ятаю той час, коли тут був просто смітник. У нас в гостях наш друг Мартін Каллен, і з ним тут тоді ходили в чоботях, по цих будівництвах. Ніхто не вірив, що цей готель буде побудований.

Але все збулося, і ми знаходимося в цьому чудовому будинку! Спасибі моєму великому другу Мартіну за те, що Харків мав можливість провести Євро-2012, і у нас залишилися не тільки хороші спогади про футбол, а й прекрасні друзі. Я як харків'янин бажаю своїм співгромадянам, своїм братам, всім харків'янам, і нашим гостям провести, мінімум, ще одне "Євро" в нашому улюбленому місті! ".

А Марина Ярославська побажала "не тільки харків'янам, а й усім українцям і всім людям здійснення мрій в Новому році, щастя, здоров'я і благополуччя, і побільше посмішок і щасливих моментів в житті".

Як повідомлялося раніше, відкриту новорічну вечірку в Kharkiv Palace 5 * вів відомий шоумен Андрій Доманський, зі своїми програмами виступив знаменитий циганський ансамбль Карафєтова, київський гурт Elton Clepton і безліч артистів оригінального жанру. Будівля готелю і прилегла територія в цьому році прикрашені особливо святковою ілюмінацією.

Нагадаємо, що Kharkiv Palace 5 * - перший п'ятизірковий готель в Харкові, і його наявність була обов'язковою умовою проведення матчів Євро-2012 - тут розміщувався штаб УЄФА.

Олександр Ярославський забезпечив будівництво готелю в рекордні терміни.

Загальна сума інвестицій бізнесмена в підготовку Харкова до Євро-2012 перевищила $ 300 млн. - завдяки цьому харків'яни отримали також новий аеропорт і стадіон із супутньою спортивною інфраструктурою (футбольної академією, що використовувалася під час матчів турніру як волонтерський центр, і тренувальний табір).

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів