У США винесли вирок чоловіку, який жорстоко вбив онуку Моргана Фрімена

18 січня 2019, 13:51

Суд Нью-Йорка виніс вирік Ламару Девенпорту, який улітку 2015-го року по-звірячому вбив свою подругу, прийомну онуку актора Моргана Фрімена. Ідіна Хайнс померла від численних ножових поранень, завданих їй Ламаром.

Девенпорт проведе у в'язниці 20 років. Але його родина звинувачує у цій трагедії зіркового діда загиблої.

Про це пишуть TMZ та Page Six.

Убивця акторової онуки проведе у в'язниці 20 років

Адвокат Девенпорта намагався добитися, щоби діяння його клієнта кваліфікували як убивство другого ступеня. Мовляв, на момент скоєння злочину той перебував під дією наркотиків і не тямив себе. Одначе суд визнав чоловіка винним у вбивстві першого ступеня, без пом'якшуючих обставин.


Нагадаємо, також захист намагався довести, що Морган Фрімен перебував у сексуальних стосунках із прийомною онукою, що буцімто теж вплинуло на емоційний стан її бойфренда.

Родичі вбивці винуватять у трагедії самого Фрімена

"Морган Фрімен розбещував її, і це призвело до того, що сталося. Він це зробив!", - кричала до журналістів мати Девенпорта, виходячи з зали суду після оголошення вироку.

Жінка заявила, що її син - безневинна людина, і то був нещасний випадок.

Нагадаємо, убиваючи Ідіну, якій було 33 роки, Ламар викрикував, що виганяє з неї демонів. Він продовжував штрикати тіло подруги ножем до самого приїзду поліції. Всього чоловік наніс їй 25 ударів.

Фото з Facebook Моргана Фрімена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів