Luxury-готель Ярославського Kharkiv Palace 5* приймає знаменитий ELLE Active Forum

22 січня 2019, 15:15

2 березня 2019 року luxury-готель Kharkiv Palace 5*, що належить Олександру Ярославському, прийме престижний міжнародний мотиваційний захід для жінок, які прагнуть і хочуть бути успішними і в роботі, і в родині - ELLE Active Forum.

Ця подія щороку проходить в Іспанії, Франції, Італії, Мексиці, Китаї, Японії. У 2017 і 2018 році форум приймав Київ, а в цього року організатори збирають учасниць в першій столиці України, в Kharkiv Palace 5*.

Форум об'єднує успішних жінок-гостей і спікерів, серед яких жінки, які підкорили професійні висоти і домоглися успіху і слави - відомі селебріті, телеведучі, практикуючі психологи.

У 2018 році на українському ELLE Active Forum виступали Катя Осадча, Алла Клименко, Наталія Холоденко, Даша Малахова, Ольга Котрус і Катерина Богомолова. У 2019 свою участь в якості спікера форуму вже підтвердила його постійна гостя Ольга Фреймут.

Kharkiv Palace 5* - сучасна візитна картка першої столиці України, його було зведено з ініціативи та на кошти бізнесмена Олександра Ярославського в рамках підготовки Харкова до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року (Євро-2012), і став першим готелем класу люкс в Харкові.


Загальна сума інвестицій в проект склала 126 млн. доларів. Оператором будівництва виступила група DCH. Сьогодні Kharkiv Palace 5* є одним з найбільш фешенебельних готелів України і Східної Європи, улюбленим місцем для проведення знакових світських і ділових заходів, які активізують культурне та ділове життя Харкова.

Зокрема, 5 листопада 2018 року тут відбувся організований Мариною Ярославської майстер-клас всесвітньо відомого візажиста, на який приїхало понад 200 гостей з різних міст і країн.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів