За Волочкову: чемпіонка світу з боксу викликала Шнурова на двобій

24 січня 2019, 10:03

Схоже, конфлікт між музикантом Сергієм Шнуровим та балериною Анастасією Волочковою може вийти за межі поетичної дуелі в Інтернеті.

Він продовжиться на рингу, якщо лідер "Ленинграда" прийме виклик чемпіонки світу з боксу в двох вагових категоріях Фірузи Шарипової.

Спортсменка з Казахстану збирається набити Шнура за Волочкову.

Ой, тікайте, Сергію...

Про це Фіруза написала у своєму Instagram.


Зі слів Шарипової, вона особисто знайома з Волочковою. Балерина приходила на її відкрите тренування та справила на неї враження "простої та відкритої людини", усупереч всьому тому, що пишуть про Анастасію ЗМІ.

Чемпіонка світу з боксу заступилася за Волочкову

"...Волочкова прославляє Росію своїм балетним мистецтвом, а це дуже важка справа. Люди, навпаки, повинні радіти та поважати таку працю, а вони виступають із такими начебто гумористичними віршами. Це особиста справа людини, вона має право робити будь-яку фотографії, Анастасія - не маленька дівчинка", - наголосила Фіруза.

"Я взагалі не розумію, за що Сергій Шнуров вирішив висміяти Волочкову. Давайте проведемо кілька раундів у спарингу та побачимо, як після цього ви прочитаєте свого нового вірша", - запропонувала спортсменка.

Вона також відзначила хорошу фізичну форму Волочкової, адже сідати на шпагат не так і легко.

Фіруза викликала музиканта на двобій

"Для мене це знайомо, коли люди, які нічого не розуміють у цьому виді спорту, вважають себе експертами та пишуть жахливі, образливі коментарі. Ці чемпіони світу з коментарів у Інтернеті просто нічого не досягли в своєму реальному житті, не треба сприймати їх всерйоз", - наголосила Шарипова.

Нагадаємо, кілька місяців тому гостроязикий Шнуров демонстрував у мережі своє підбите око - вочевидь, кимось, кому теж прийшовся не до смаку його гумор.

Фото з Instagram Шарипової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів