Режисера "Богемної рапсодії" звинуватили у зґвалтуваннях неповнолітніх

24 січня 2019, 10:52

Цьогорічна кінопремія "Оскар" обіцяє бути шедро присмачена скандалом.

Режисера фільму "Богемна рапсодія", котрий претендує на приз у кількох номінаціях, Брайана Сінгера звинувачено в розпусних діях та зґвалтуванні хлопчиків-підлітків. Сам він звинувачення категорично відкидає, називаючи "гомофобським наклепом".

Про це пише Variety.

Чи дадуть "Оскар" Богемній рапсодії після педофільського скандалу навколо режисера?

Про домагання з боку Сінгера заявили четверо чоловіків. Усі інциденти, про які розповідають, буцімто мали місце в 1990-х роках.


Один із обвинувачів, Віктор Валдовінос, який був актором масовки на зйомках фільму "Здібний учень", стверджує, що режисер торкався його геніталій. Вікторові на той момент було 13.

Інші троє чоловіків свої історії виклали під псевдонімами. Такий собі Енді говорить, що в віці 15 років мав секс із Брайаном Сінгером. Оповідач Ерік стверджує, що з 17 років мав із режисером сексуальні відносини. Третій чоловік, Бен, свідчить, що йому було 17-18 років, коли він займався оральним сексом із Сінгером.

"Він пхав тобі руки в штани, не питаючи твоєї згоди... Він був хижаком, який частував людей алкоголем та наркотиками, а потім займався з ними сексом", - стверджують інформатори.

Сінгер із Брайаном Меєм та сестрою Фредді Меркюрі, Кашмірою Бульсара під час роботи над фільмом

Адвокат Брайана Сінгера заявив, що його клієнт ніколи не займався сексом із неповнолітніми. Про це заявив і сам 53-річний режисер. Із його слів, він не здивований тим, що "гомофобський наклеп" з'явився саме зараз, коли "Богемна рапсодія" потрапила до списку номінантів на "Оскар".

Цікаво, що за два тижні до завершення зйомок байопіку Сінгера було звільнено. Його замінив режисер Декстер Флетчер. Як пише Entertainment Weekly, причиною стала "несподівана відсутність" Брайана на знімальному майданчику упродовж декількох днів.

Нагадаємо, Брайана Сінгера вже далеко не вперше звинувачують у педофілії. Проти режисера навіть подавалися судові позови, але його провину поки жодного разу не було доведено.

Фото з Instagram Сінгера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів