52-річний британець заявив, що є позашлюбним сином принца Чарльза: Діана знала про мене

6 лютого 2019, 12:02

У 70-річного принца Чарльза "знайшовся" ще один син. 52-річний чоловік, якого звати Саймон Доранте-Дей, стверджує, що він - таємний плід роману сина королеви та Камілли Паркер-Боулз.

Зі слів Доранте-Дея, його народження тримали в секреті та віддали на всиновлення до родини, наближеної до Її Величності.

Про це він розказав австралійському виданню New Idea, пише Radar Online.

 
У принца Чарльза та його нинішньої дружини в юності міг народитися позашлюбний син?

Чоловік народився 5-го квітня 1966-го. У свідоцтві про народження Саймона його батьками записані Карен та Девід Деї, але він стверджує, що насправді це не так. Його буцімто прийомні дід та бабуся належали до персоналу королівського двору, і вони не приховували від онука його справжнього походження.

"Ми з бабусею були дуже близькі, і вона багато разів говорила мені, що я - дитина Камілли та Чарльза. Вона не просто натякала, вона прямо мені казала", - заявляє Доранте-Дей.

 
Біографи вважають, що Чарльз та Камілла познайомилися в 1971-му році. Але хто його зна...

На думку Саймона, однієї з небагатьох людей, хто знав про його існування, знала покійна принцеса Діана. Вона сама про все здогадалася і збиралася розкрити всім правду, але не встигла.

Доказом того, що він каже правду, чоловік називає свою зовнішню схожість із законним сином Камілли, Томом Паркером-Боулзом, особливо на їхніх фото в підлітковому віці.

 
Сімейство Паркер-Боулзів

Як відомо, Камілла вийшла за Ендрю Паркера-Боулза в 1973-му. У 1974-му народився Том (між іншим, його хрещеним став Чарльз), а у 1978-му - Лора. У 1995-му Камілла з Ендрю розлучилися, а в 2005-му принц Чарльз нарешті офіційно взяв заміж своє давнє кохання.

Фото з Twitter Кларенс-хауса, із Instagram, присвяченого Каміллі Паркер-Боулз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів