Модель Крісті Тарлінгтон у 50 років ефектно повернулася на подіум. ФОТО. ВІДЕО

14 лютого 2019, 17:59

Американська супермодель Крісті Тарлінгтон після багаторічної перерви повернулася на подіум. 50-річна красуня зробила це заради модельєра Марка Джейкобса, який особисто її попросив, а ще заради своєї 15-річної доньки Грейс.

"...Цього року мені виповнилося 50, і я прийшла до стадії, де відповідь на запитання, які я собі задаю, це "Бляха, чому б і ні", - поділилася Крісті в Instagram.

 
Крісті Тарлінгтон після багаторічної перерви вийшла на подіум

"У мене є 15-річна дочка, і я страшенно хочу, щоби вона мене бачила і чула, а це - те середовище, яке "промовляє" до неї", - додала зірка.

 
50-річна красуня очолила дефіле на показі Марка Джейкобса

Вона подякувала молодим колегам, із якими працювала в цей вечір - Карлі Клосс, Джіджі Хадід та Кайї Гербер. Зі слів Крісті, вона би дуже хотіла, щоби її дочка брала за взірець таких прекрасних, витончених та впевнених у собі жінок.

 
Бекстейдж

"І хоча м'язи мої не розболілися так сильно, як я думала, що болітимуть після такого навантаження через понад 20 років, я не певна, що зможу перевершити досвід цього вечора, або що захочу спробувати ще! Тепер я точно можу сказати, коли і для кого я востаннє виходила на подіум, і я дуже пишаюся всіма силами природи, завдяки яким це стало можливим!", - написала Тарлінгтон.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ocanna Ramos (@ocannaramos) 14 Фев 2019 в 6:13 PST

Крісті Тарлінгтон заміжня за режисером та сценаристом Едвардом Бернсом. Вона виховує доньку та сина, займається благодійництвом, є обличчям Maybelline. А ще бігає марафони.

 
Старі добрі часи: Крісті Тарлінгтон, Лінда Євангеліста, Наомі Кемпбелл
 

Фото з Instagram Тарлінгтон і Marc Jacobs

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів