У Дональді Трампі знайшли зайві кілограми

15 лютого 2019, 17:53

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп пройшов щорічне медичне обстеження і в дечому свого лікаря порадував, а в дечому - засмутив.

Про стан здоров'я 72-річного керманича відзвітував Білий дім, пише USA Today.

Артеріальний тиск Дональда лишився приблизно таким самим, як і торік, а рівень холестерину, завдяки вживанню ліків, знизився з 223 до 196. Зате вага президента зросла до 110 кілограмів, це на 1,8 кіло більше, ніж було рік тому. За своїм Індексом маси тіла Трамп потрапляє в категорію пацієнтів із надлишковою вагою.

 
У Дональда Трампа є зайва вага

Одначе в цілому доктор Шон Конлі визначив стан здоров'я Трампа як "дуже хороший". Лікар сподівається, що воно таким лишиться до кінця президентського строку та довше.

"Я ходжу, я те, я се", - так свого часу описав сам Дональд свої повсякденні фізичні навантаження. Час від часу він грає в гольф.

Медики раніше вже радили президентові побільше рухатися, а також зменшити кількість вуглеводів та жирів у раціоні. З іншого боку, Трамп не палить і, з його слів, за все своє життя не випив ані краплини алкоголю.

Дональд обожнює гамбургери і так і не зміг від них відмовитися повністю. Але, як розказав політик-республіканець Руді Джуліані, якого цитує The Huffington Post, тепер президент дозволяє собі їсти лише половину булочки.

Нагадаємо, мережу періодично смішить забудькуватість та неуважність Дональда Трампа.

Фото з Twitter Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів