Lady Gaga розійшлася з черговим нареченим?

18 лютого 2019, 11:10

Подейкують, в особистому житті співачки Lady Gaga - чергова невдача. 32-річна зірка та її наречений Крістіан Каріно розірвали стосунки, так і не дійшовши до вівтаря.

Про це повідомляють E! News.

Зі слів джерела видання, пара розлучилася минулого тижня. Причому ініціатива належала Lady Gaga, а Крістіан "дуже старається її повернути". Що стало причиною розриву, поки невідомо.

На церемонію "Греммі" 11-го лютого Gaga прийшла сама, без Каріно. Більше того, на її пальці не було подарованої ним обручки. Та й у своїй промові співачка не згадала свою кохану половинку ні словом.


 
Lady Gaga знову одиначка?

Щоправда, інший інформатор запевнив, що зірка вирішила не надягати прикрасу з практичних причин, мовляв, їй було би незручно в ній виступати. Також інсайдер сказав, що заручини не скасовано.

"Вони поки поставили на паузу весільні плани, бо в Gaga був напружений період, але все ще планують одружитися цього року", - зазначило джерело.

Цікаво, що співачка не фолловить 50-річного Каріно в Instagram, а він її - так.

Востаннє Lady Gaga та Крістіан Каріно з'являлися разом на людях наприкінці січня, було це на церемонії Screen Actors Guild Awards.

Нагадаємо, зі своїм попереднім нареченим, актором Тейлором Кінні Gaga розійшлася в 2016-му році.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів