Зірка "Імперії" заплатив $3500, щоби йому розквасили ніс?

18 лютого 2019, 16:42

Американський актор Джуссі Смоллетт, якого наприкінці січня побили двоє чоловіків на вулиці в Чикаго, міг сам і організувати цей напад.

Поліція оголосила про намір допитати зірку серіалу "Імперія". Інсайдери стверджують: Джуссі заплатив за сій розбитий ніс та зламане ребро 3500 доларів наперед і обіцяв ще 500 потім.

Про це пишуть TMZ та The Daily Mail.

Поліція днями затримала двох братів із Нігерії, Абімболу та Олабінджо Осундаріо. Імовірно, саме вони і були тими "расистами-гомофобами", які побили Смоллетта. Чоловіки наразі співпрацюють зі слідством.


 
Актор сам замовив своє побиття?

Зі слів джерел, у правоохоронців від самого початку виникли підозри щодо справжності нападу на актора.

У мережі висунули припущення, що в такий спосіб Смоллетт, чийого персонажа буцімто збиралися прибрати з "Імперії", намагався привернути до себе увагу.

Адвокати актора заявили, що він потерпає через закиди щодо своєї можливої участі в організації нападу. Вони запевнили, що Смоллетт продовжить співпрацювати з поліцією.

Між іншим, якщо напад дійсно був замовлений самим Смоллетом, то за брехливу заяву до поліції актор може сісти до в'язниці на кілька років.

Нагадаємо, Джуссі стверджував, що його били двоє білих чоловіків, і що вони викрикували при цьому протрампівське гасло. Нападники накинули йому на шию зашморг та облили відбілювачем.

Чимало зірок, зокрема Джанет Джексон, Шонда Раймс, Фергі та Зендая в мережі тоді висловили свою підтримку Смоллетту.

Нагадаємо, кілька років тому спадкоємець автоімперії "Fiat" інсценував власне викрадення та намагався видурити зі своїх родичів "викуп".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів