"Щоби мама пишалася": модель із Азербайджану продала цноту за $2,5 мільйона доларів

22 лютого 2019, 16:46

Азербайджанська модель Макбуба Мамедзаде втратить свою цноту, а в обмін отримає 2,5 мільйони доларів. Дівчина продала свою дівочість на інтернет-аукціоні, а все задля того, щоби мама нею пишалася.

Невинність 23-річної Макбуби придбав політик із Токіо. Він зумів перебити ставки інших щедрих претендентів: юриста з Лондона і футболіста з Мюнхена.

Про це пише The Mirror.

 
Макбуба розлучиться з дівоцтвом за 2,5 мільйона доларів

Мамедзаде розмістила свою об'яву на спеціальному сайті півроку тому. Як пояснила дівчина, вона хоче придбати оселю собі та своїй мамі, подорожувати з нею світом.

"Я хочу жити в США і продовжити там свою модельну кар'єру в одній із топових модельних агенцій. Я люблю собак і мрію відкрити притулок для них у своїй країні", - заявила Макбуба.

 
23-річна Мамедзаде - справді модель. А не те, що ви оце собі подумали...

"Досі моя мама робила для мене все, а тепер моя черга, щоби вона мною пишалася", - додала кралечка.

Те, що Мамедзаде справді є незайманою, підтверджено медичною довідкою. Імовірно, покупець захоче, щоби "якість товару" вже безпосередньо перед експлуатацією оцінив іще один лікар. Зустріч Макбуби та японця відбудеться в Німеччині, де продаж секс-послуг є легальною. 10% передплати дівчина вже отримала.

 
"Щоби мама пишалася..."

Приблизно 20% комісійних від суми угоди візьме собі сайт, через який Макбуба знайшла клієнта. Тепер модель підшукує бажаючого придбати її ескорт-послуги. Її влаштують 34 тисячi доларів на місяць.

 
Макбуба продовжить модельну кар'єру та розпочне кар'єру ескортниці
 
Добра дівчина пообіцяла побудувати притулок для песиків

Нагадаємо, кілька років тому актриса Ума Турман продала на аукціоні свій поцілунок. І потім дуже про це пошкодувала.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів