Народження зради? Купера, Шейк та Lady Gaga записали в любовний трикутник

26 лютого 2019, 15:11

Схоже, актор Бредлі Купер та співачка Lady Gaga трохи перестаралися, граючи романтичні стосунки в стрічці "Народження зірки". Чутки про те, що взаємний потяг їхніх героїв поширився і за межі знімального майданчику, помітно пожвавилися останнім часом.

Зокрема публіку вразив емоційний і чуттєвий дует Бредлі та Стефані на "Оскарі". А на афтепаті ці двоє "не могли відірвати рук одне від одного", і все це на очах у цивільної жінки актора, моделі Ірини Шейк.

Про це пише The Daily Mail.

 
Бредлі не забув, що прийшов на вечірку не з Lady Gaga, а з Ірою Шейк?

"Вони обіймалися, схилялися близенько одне до одного, говорили щось на вухо. Вона (Gaga) протусила з Бредлі майже дві години", - доклав один із гостей.

"Що ж до Ірини, то вона сиділа з мамою Бредлі, Глорією. Якщо не знати, то й не сказали б, що вона на вечірці разом із Бредлі, здається, вони взагалі ніяк не взаємодіяли", - зазначило джерело.

 
У мережі підозрюють, що між зірками дещо більше, ніж робочі стосунки

На думку багатьох інтернет-користувачів, виконання Бредлі Купер та Lady Gaga оскароносної пісні "Shallow" на церемонії мало не завершилося палким поцілунком.

"Зніміть собі номер!", - заходилися писати зіркам у соцмережах.

"Бредлі Купер, просто кинь свою жінку заради Lady Gaga!", - радять акторові.

 

"Ніколи не бачила такої потужної хімії, як у цій несправжній парі...", - зазначають інтернет-користувачі, кажучи, що просто злочин, якщо зірки тепер не будуть разом.

Власне, якщо Ірину щось у всьому цьому напружило, то вона ніяк себе не виказала. Як пише, пише InStyle, Шейк перша підвелася та стала аплодувати, а ще обійняла Lady Gaga, вітаючи з нагородою.

 
На "Оскар" Купер прийшов із мамою (вона тримає його за праву руку) та Іриною

Учасниця ж Spice Girls Мелані Браун на повному серйозі зізналася, що їй було шкода дивитися на Шейк.

"...Мені було дуже незручно за дівчину Бредлі... Мені хотілося би вірити, що то була частина перфменсу, бо існує ж якась жіноча cолідарність... сподіваюся, це лише професійні стосунки", - зазначила Мел Бі у телеінтерв'ю.

Тим часом колишня дружина Бредлі Купера, Дженніфер Еспозіто, трохи підлила олії в вогонь. Допис у соцмережі про те, чи є шанс, що між актором та співачкою не зав'язалися інтимні стосунки, вона прокоментувала коротким "Ха".

Як відомо, Бредлі Купер та Ірина Шейк разом із 2015-го року. Вони виховують спільну однорічну доньку.

Нагадаємо, незадовго до "Оскара" Lady Gaga розірвала стосунки зі своїм нареченим, Крістіаном Каріно.

Відео з YouTube, фото з Twitter та з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів